Казват, че всяка истинска дама трябва да има комплект перлени бижута... Абитуриентският бал е прекрасен повод да ги подарите на близко момиче, за да се спази традицията. Единственото място в Дупница, на което ще намерите неизлизащите от мода перли е в магазина до входа на ГУМ. Там ще откриете класически или екстравагантни колиета, пръстени, гривни, обеци от култивирани перли с гарантирано качество.

В съседния магазин пък е царството на златните бижута – подарък, с който всеки млад господин или млада дама ще блеснат на първия си бал. На специализирания щанд на партера на магазина можете да изберете красиви пръстени, гривни, колиета, обеци, часовници, изработени от медицинска стомана, украсени с кристали, мъниста или естествени камъни във всички цветови гами. Нежни или масивни, елегантни, традиционни или изработени тези бижута ще са неотделим елемент от стилната визия на изисканите млади дами и господ на абитуриентския им бал.

Най-красивите, оригинални и стилни букети за абитуриентите ще намерите в магазина за цветя в ГУМ – Дупница. С избора на един от най-посещаваните обекти в магазина ще гарантирате незабравим празник, допълвайки визията на абитуриентите с елегантни букети. Те ще бъдат опаковани интересно и естетично, така че да направят впечатление от пръв поглед.

Тук ще откриете сезонни или екзотични цветя, ще ви консултират как да ги подберете, ще ви предложат най-оригиналните и изискани букети, подредени с много вкус, подходящи както за бала, така и за всеки друг празник или просто за елегантен жест към скъп за вас човек. Екипът на магазина предлага и живи цветя в саксии, идеи за разнообразни цветни декорации, както и аранжировка на кошници.