Забавни, нестандартни или класически, но при всички случаи оригинални ще са подаръците за 14 февруари – Св. Валентин, ако изберете ГУМ – Дупница. Търговският център ви очаква на приятен и изгоден шопинг с романтични предложения за Деня на влюбените. Изискани парфюми, тоалетни води, подготвени с вкус в специални подаръчни кутии ще намерите на щанда за парфюми на партера.

 

Можете уверено да се доверите и на богатия избор от козметика или парфюмерия в дрогерията, където ще ви улеснят с готови подаръчни комплекти за дами и господа. Екстравагантните господа могат да изберат подарък за празника на любимата дама от щандовете за бельо, където ще им предложат дръзки или изчистени и стилни модели дамско бельо.

Класическият избор на бижута също е добро и предпочитано решение, за да отпразнувате любовта. Асортиментът на специализираните щандове на партера в ГУМ, както и във външните магазини ще ви гарантира одобрение и радост.

Ще зарадвате любимия човек и със забавните възглавнички, сувенири и плюшени играчки, предлагани в китайския магазин на втория етаж в ГУМ. И разбира се, празникът на любовта и виното няма да бъде съвършен без нежните и красиви букети от цветарския магазин на партера.