Парти агенция FRIENDS – това е вашето място за изискани декорации и невероятни детайли, които ще направят всяко събитие незабравимо! Ние вярваме, че всеки специален момент заслужава най-доброто, затова създаваме уникални декоративни решения, които излъчват елегантност и блясък. Независимо дали става дума за рождени дни, сватби, абитуриентски балове, корпоративни събития или други поводи за празненство, ние сме тук, за да ви помогнем да превърнете вашите идеи в реалност.

Нашите украси придават неповторима атмосфера и при откриване на учебната година или в началото на ваканцията. Експертните ни декоратори с усмивка и вдъхновение ще създадат магични атмосфери, които съчетават модерни тенденции с вашата индивидуалност. Те ще се погрижат да оставят невероятно впечатление у гостите ви в предпочитания от вас стил. Украсяваме тематично ресторанти, дворове, църкви, зали, градини, избрано място до басейна или на плажа, грижим се за перфектната атмосфера и уют на детски партита, абитуриентски балове, кръщенета, годишнини, рождени дни, родови срещи, както и всякакви други поводи.

И, разбира се – сватби! Доверете ни се, за да превърнем романтичното ви сватбено тържество в истинска приказка! Ще се погрижим за всеки детайл, защото в най-специалния ден всичко има значение. Ние вярваме, че декорацията има силата да превърне момента в спомен за цял живот! Предлагаме професионално отношение, от вас се иска да донесете само доброто си настроение. Бъдете смели в мечтите си, а ние ще ги сбъднем с отличен вкус и професионализъм!

Можете да ни намерите на телефон: 089 517 6405 или https://www.facebook.com/profile.php?id=100071435347086

Ваши Ани и Ванчето или накратко -

FRIENDS !