Абитуриентските балове наближават и изборът на подаръци за младите дами и господа е вече неотложен. Със сигурност можете да се доверите на щанда за парфюми в ГУМ – Дупница, като заложите на класическия и винаги ценен подарък.

Там ще ви предложат с много внимание и лична консултация оригинални парфюми и маркова козметика на световни топ марки, наложили се с безупречното си качество. Предлагат се парфюми и тоалетни води с модерните флорално-плодови, ориенталско-флорални, дървесно-ароматични нотки, сред които ще откроите ууникалния аромат, подходящ за вашия абитуриент.

Изобилие от подаръци за бала ще намерите и в дрогерията на първия етаж в ГУМ. Можете да изберете качествена парфюмерия и козметика, подбрана в красиви подаръчни комплекти. В тях са включени ефектни парфюми, тоалетни води, лосиони за тяло, почистващи лосиони, хидратиращи маски за лице, серуми за лице, део спрейове, хидратиращи води за лице и много други.

В дрогерията можете да изберете подарък, залагащ на съвършения външен вид чрез спирали за обем или за удължаване на миглите, водоустойчиви и оформящи, дневни и нощни кремове за лице, качествени червила, фон дьо тен, сенки за очи, ружове, пудри, коректори. Продуктите за съвършена грижа и красота от най-ексклузивните марки са символ за технологично напреднала и иновативна козметика и грим. Те съчетават най-доброто, което науката и природата могат да предложат, за да блестят вашите абитуриенти със самочувствие не само на бала си, но и всеки ден. 

Абитуриентските балове наближават и изборът на подаръци за младите дами и господа е вече неотложен. Със сигурност можете да се доверите на щанда за парфюми в ГУМ – Дупница, като заложите на класическия и винаги ценен подарък. Там ще ви предложат с много внимание и лична консултация оригинални парфюми и маркова козметика на световни топ марки, наложили се с безупречното си качество. Предлагат се парфюми и тоалетни води с модерните флорално-плодови, ориенталско-флорални, дървесно-ароматични нотки, сред които ще откроите ууникалния аромат, подходящ за вашия абитуриент. Изобилие от подаръци за бала ще намерите и в дрогерията на първия етаж в ГУМ. Можете да изберете качествена парфюмерия и козметика, подбрана в красиви подаръчни комплекти. В тях са включени ефектни парфюми, тоалетни води, лосиони за тяло, почистващи лосиони, хидратиращи маски за лице, серуми за лице, део спрейове, хидратиращи води за лице и много други. В дрогерията можете да изберете подарък, залагащ на съвършения външен вид чрез спирали за обем или за удължаване на миглите, водоустойчиви и оформящи, дневни и нощни кремове за лице, качествени червила, фон дьо тен, сенки за очи, ружове, пудри, коректори. Продуктите за съвършена грижа и красота от най-ексклузивните марки са символ за технологично напреднала и иновативна козметика и грим. Те съчетават най-доброто, което науката и природата могат да предложат, за да блестят вашите абитуриенти със самочувствие не само на бала си, но и всеки ден.