Мащабна благотворителна кампания ще обедини дупничани за приближаващата Коледа. Организатори са сдружение „близо ДО ТЕБ“. „ Това е кауза на добри хора за други добри хора, към които съдбата не е била толкова благосклонна. Едните, които могат да увеличат броя на някои от хранителните продукти при пазаруване в кварталния магазин, ще предплатят на касата един или повече от тях по свой избор. Нека бъдат пакетирани, трайни продукти или консерви, за да гарантираме безопасно съхранение. Те ще бъдат отделяни от персонала на магазина за другите добри хора, които имат нужда от храна.

Ние ще поканим нуждаещите се от социалните институции в града да посещават магазините. Всеки от вас може да дари средства за кампанията на банковата ни сметка:

IBAN: BG13FINV91501017658126

SWIFT: FINVBGSF

титуляр: Сдружение “близо ДО ТЕБ”

Ние, от сдружение “близо ДО ТЕБ”, ще предплатим определени суми, в рамките на които социално слабите дупничани да изберат това, от което имат нужда, включително санитарни и хигиенни продукти. Разчитаме на собствениците на хранителни магазини, а защо не и на заведения за бързо хранене, да ни подадат ръка и да помогнат в мисията ни да подарим заедно по-топли и спокойни рождественски празници на бедстващите хора. Ще обозначим търговските обекти, с които си партнираме, със специални надписи на витрините и ще ги показваме тук. Разчитаме на всички вас, които толкова пъти досега сте доказвали, че доброто е заразно, че всеки, макар и дребен жест към нуждаещ се, е огромна крачка към собственото ви щастие. Скоро ще обявим магазините, участващи в коледната благотворителна кампания “Висящо добро”, която ще донесе нов, истински коледен дух в Дупница и вярваме, че ще ни подкрепите, както сте ни подкрепяли в инициативите ни досега. Нека за предстоящите празници се погрижим не само за своите семейства и да мобилизириме общи усилия, за да превърнем емпатията в енергия за добро! И ако доброто срещне добро, кампанията ще стане целогодишна!”, обясниха в страницата си организаторите от сдружение “близо ДО ТЕБ”.

 

 

Dupnicanews.EU