Dupnicanews.EU

Информационният портал

Latest

Влак прегази жена в Дупница

Жена с неустановена самоличност е била блъсната от товарен влак снощи в Дупница, починала е на място, съобщават от областната полиция. Инцидентът е възникнал снощи около 20.15 ч. Товарният влак е пътувал по линията Бобов дол – Дупница, а по първоначални данни жената е седяла на жп-линията в участък с намалена видимост. Тя е на видима възраст 40-45 г. По случая е образувано дознание по описа на РУ “Транспортна полиция” – София.

Dupnica.EU

 

 

 

Мая Димитрова е новият началник на пощата

Мая Димитрова заема поста началник на Пощенска станция – Дупница, съобщи завеждащият “Връзки с обществеността” на “Български пощи” Дора Цветкова. Димитрова оглавява станцията от 1 април, дотогава е работила като контрольор. Служителите на бившата Районната пощенска станция – четирима души - са пренасочени на работа в Пощенската станция. Освободен е единствено Крум Шушков, досегашен началник на РПС, който е заемал поста от ноември 2010г., с шестмесечен срок на изпитване в полза на работодателя. Той е освободен на основание чл. 71 от Кодекса на труда – до изтичане срока на изпитване, уточни Цветкова. От 1 април общо в пощенската станция работят 33-ма служители и един на четиричасов работен ден. Пощенската станция в Дупница се води към район Западен – София, който е едно от петте обособени в страната регионални управления.

Изабелла Соколова

 

Страница 3679 от 4075

ГУМ -Дупница с атрактивни оферти към търговците

ГУМ – Дупница отдава търговски площи за щандове и самостоятелни магазини на обща площ от 4 300 кв.м. Приканваме търговците, които имат амбиция за разширяване на бизнеса или налагане на нов пазар, да насочат интереса си към втория етаж на търговския център, където разполагаме със свободни площи. Предлагаме преференциални цени при наемане на пространство над 250 кв.м., като е възможно обособяване на търговската площ по индивидуален проект на наемателя. В цената на наема е включено и оборудването на щандовете. Магазинът е с утвърдена репутация и разполага с перфектна локация в идеалния център на Дупница, удобна комуникация с главен път Е-79 и магистрала “Струма”, приятен интериор и перфектни условия за търговците и техните клиенти.

За контакти тел. 0898 783013 – Цветанка Вуковска /Управител/

Повече за нас: http://gum-dp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}