Dupnicanews.EU

Информационният портал

И КОС потвърди постоянният арест за малолетния нападател в Горна махала

Кюстендилският окръжен съд потвърди постоянния арест за Християн Георгиев, ограбил и пребил жестоко жена в дупнишката Горна махала, съобщи Dariknews.bg. Мярката за неотклонение постанови Районният съд в Дупница, но защитата на 15-годишния младеж я обжалва в Кюстендил с мотива, че оставането в ареста за непълнолетни се налага само при изключително тежко деяние. Прокуратурата обаче настоя именно за постоянен арест както заради вероятността извършителят да извърши и друго престъпление, така и поради факта, че той е признал и за друг случай на нападната от него жена, на която причинил средна телесна повреда. Припомняме, Християн Георгиев нападна Албена Митова в дома й в Горна махала, като й открадна 200 лева и мобилен телефон. При грабежа той й нанесъл множество удари с ръка по главата и с нож в областта на врата. 46-годишната жена бе приета с опасност за живота в столична клиника и все още се възстановява след операция.

 

Dupnicanews.EU

Share

Коментари

+2 Един от многото 2018-02-12 16:23 #1
Какво по-тежко деяние от това... Трябваше да убие жената ли? Немога да повярвам как може такова нещо утрешния ден този може да нападне и други жени дори и да стигне до убииство, трябва ли да го допускаме?
Цитат

Добавете коментар


Код за сигурност Опресняване

ГУМ -Дупница с атрактивни оферти към търговците

ГУМ – Дупница отдава търговски площи за щандове и самостоятелни магазини на обща площ от 4 300 кв.м. Приканваме търговците, които имат амбиция за разширяване на бизнеса или налагане на нов пазар, да насочат интереса си към втория етаж на търговския център, където разполагаме със свободни площи. Предлагаме преференциални цени при наемане на пространство над 250 кв.м., като е възможно обособяване на търговската площ по индивидуален проект на наемателя. В цената на наема е включено и оборудването на щандовете. Магазинът е с утвърдена репутация и разполага с перфектна локация в идеалния център на Дупница, удобна комуникация с главен път Е-79 и магистрала “Струма”, приятен интериор и перфектни условия за търговците и техните клиенти.

За контакти тел. 0898 783013 – Цветанка Вуковска /Управител/

Повече за нас: http://gum-dp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}