Dupnicanews.EU

Информационният портал

Модният вкус на доц. Недин ядоса управляващите

Модните предпочитания на доц. Димитър Недин ядосаха управляващите в Дупница. Повод за поредния скандал на днешната сесия на Общинския съвет стана тениската на управителя на общинската болница, с лика на руския президент Владимир Путин. Според председателя на местния парламент Емил Гущеров, в този вид доц. Недин обикалял партийните офиси и редакции на медии, за да търси определена политическа подкрепа, вместо решения за излизане от кризата.


Повод за изказването му стана решението за удължаване договора за управление на д-р Недин до избора на нов управител, след провеждането на конкурс на 2 август. “Хора от ръководството на болницата манипулират, че ГЕРБ иска да я закрие. Това не е вярно и доказателство са увеличеният лимит и гласуваният заем от 500 000 лева”, изтъкна Гущеров. Той подчерта също, че управителят трябва да отговаря на важни въпроси, сред които какво предприема с болничната аптека и Медицинския център и го упрекна, че “гледа само назад”. След като уточни, че е “оправдан”, заедно с д-р Матей Попниколов от Комисията за конфликт на интереси, отношение по темата взе и Костадин Костадинов от ОДБ. Той обяви, че ще сезира прокуратурата, ако тя сама не го направи, за конфликт на интереси от страна на общинския съветник от ГЕРБ и зам.-управител на общинската болница д-р Йордан Никулчин. “Търтеи, лентяи, крадци, наглеци”, нарече Костадинов част от лекарите там, но не пожела да назове конкретни имена, защото имал нужда от “още малко доказателства”. В хода на разгорещените дебати, той и д-р Матей Попниколов обвиниха БСП - Дупница за състоянието на болницата. “С тези изказвания колегите целят евтина слава и трупане на политически дивиденти. Не приемам обвиненията срещу БСП, защото не ние сме управлявали болницата през годините, а управителите са избирани от Общинския съвет. Проблемът е в липсата на контрол, а ние искаме не само запазването, но и развитието на болницата”, отговори лидерът на дупнишките социалисти Станислав Павлов.

 

 

Dupnicanews.EU

 

 

 

 


Share

ГУМ -Дупница с атрактивни оферти към търговците

ГУМ – Дупница отдава търговски площи за щандове и самостоятелни магазини на обща площ от 4 300 кв.м. Приканваме търговците, които имат амбиция за разширяване на бизнеса или налагане на нов пазар, да насочат интереса си към втория етаж на търговския център, където разполагаме със свободни площи. Предлагаме преференциални цени при наемане на пространство над 250 кв.м., като е възможно обособяване на търговската площ по индивидуален проект на наемателя. В цената на наема е включено и оборудването на щандовете. Магазинът е с утвърдена репутация и разполага с перфектна локация в идеалния център на Дупница, удобна комуникация с главен път Е-79 и магистрала “Струма”, приятен интериор и перфектни условия за търговците и техните клиенти.

За контакти тел. 0898 783013 – Цветанка Вуковска /Управител/

Повече за нас: http://gum-dp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}