Dupnicanews.EU

Информационният портал

Гимназията с най-добри резултати на матурата

Гимназия “Христо Ботев” е с най-добри резултати на държавните зрелостни изпити в община Дупница, сочи справка от Регионалното управление по образование в Кюстендил. Средният успех на матурата по български език и литература там е 4,93. Възпитаниците й печелят първото място по успех и на втората матура по избран предмет, средната им обща оценка е отново много добър 4,93. Най-много от тях избраха да покажат знанията си по английски език. И на двата държавни зрелостни изпита най-зле са се представили абитуриентите от Гимназията по транспорт. Средният им успех по български език и литература е 3,38, а на изпита по избор, след като мнозинството предпочетоха философията, са изкарали средно 3,22. От 328 зрелостници, явили се на матури в община Дупница тази година, 35 са получили отлични оценки, а двойките са 22.

 

Dupnicanews.EU

Share

Коментари

0 Socrates 2017-06-16 20:36 #3
кефат ме от автото, как рипат на философията, оти сметат, дека е лесна.... и сека година - греда!тъпи и упорити - не може да им се отрече - настояват и....
шафеори, к'о да ги праиш?! :lol:
Цитат
0 Косаткова 2017-06-16 16:45 #2
:lol: Изключително експертни "последни сведения"!!!
Цитат
+1 Златкова 2017-06-15 23:47 #1
Дано поне отличниците от Гимназията да са се научили да пишат елементарни думи като "приют" и "например" правилно, както и да различават "който" от "които", защото по последни сведения тези на пръв поглед простички неща сериозно куцаха на голяма част от тях.
Цитат

Добавете коментар


Код за сигурност Опресняване

ГУМ -Дупница с атрактивни оферти към търговците

ГУМ – Дупница отдава търговски площи за щандове и самостоятелни магазини на обща площ от 4 300 кв.м. Приканваме търговците, които имат амбиция за разширяване на бизнеса или налагане на нов пазар, да насочат интереса си към втория етаж на търговския център, където разполагаме със свободни площи. Предлагаме преференциални цени при наемане на пространство над 250 кв.м., като е възможно обособяване на търговската площ по индивидуален проект на наемателя. В цената на наема е включено и оборудването на щандовете. Магазинът е с утвърдена репутация и разполага с перфектна локация в идеалния център на Дупница, удобна комуникация с главен път Е-79 и магистрала “Струма”, приятен интериор и перфектни условия за търговците и техните клиенти.

За контакти тел. 0898 783013 – Цветанка Вуковска /Управител/

Повече за нас: http://gum-dp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}