Dupnicanews.EU

Информационният портал

Китанова засекрети одитния доклад за Счетоводната къща

С таен доклад за финансовото състояние и дейността на Общинската счетоводна къща разполага община Дупница. За изготвянето му съобщи чрез общинския пресцентър зам-кметът Олга Китанова. Одитът на общинското дружество е продължил около месец и бе извършен заради сигнали за злоупотреби и конфликт на интереси на доскорошния управител Иванка Терзийска. Нейното отстраняване от длъжност поиска кметът Методи Чимев, но местният парламент го отложи, за да изясни причините. Междувременно, Терзийска подаде оставка, а на мястото й единодушно, без никакви мотиви и дебати, съветниците назначиха Елисавета Симеонова. “Одитният доклад и цялата преписка ще бъдат предоставени на комисиите в Общинския съвет, които ще вземат решение как да се процедира”, казва чрез прессъобщение зам.-кметът Китанова, без да аргументира засекретяването на резултатите от проверката в Счетоводната къща.

 

Dupnicanews.EU

Share

Коментари

+2 mitnichar 2017-06-16 20:44 #4
Знаеме, бе, знаеме.... колко се лаят, толко са си измешали капите! "лева ръка, десен джоб". Толкова и одит са направили... .
Чакам да прочета, сезирали ли са прокуратурата.
Цитат
+3 Смех 2017-06-15 20:50 #3
Кофти. Много кофти. Ванчето държи в ръцете си няколко от съветниците, които сега ще трябва да се поизпотят сериозно за да не отиде на прокурор,за където е най малко.Тази кифла от София го знае отлично и сега нарочно ги изработи. Коцка а сега? Видовден е
Цитат
+5 Каквото повикало 2017-06-15 18:16 #2
Бъдете сигурни, че Господари на ефира с интерес наблюдават цирка, разигран от Иванка Терзийска, с подкрепата на Бос Ени Лефтеров. Клоуни, знайте, че Бог не партнира на дяволи, затова разобличи Терзийска точно на Видов ден!
Уверявам ви, че за вас дойде Видов ден!!!
Цитат
+2 куцо пиле 2017-06-15 14:54 #1
от къдя на къдя ма ?
Цитат

Добавете коментар


Код за сигурност Опресняване

ГУМ -Дупница с атрактивни оферти към търговците

ГУМ – Дупница отдава търговски площи за щандове и самостоятелни магазини на обща площ от 4 300 кв.м. Приканваме търговците, които имат амбиция за разширяване на бизнеса или налагане на нов пазар, да насочат интереса си към втория етаж на търговския център, където разполагаме със свободни площи. Предлагаме преференциални цени при наемане на пространство над 250 кв.м., като е възможно обособяване на търговската площ по индивидуален проект на наемателя. В цената на наема е включено и оборудването на щандовете. Магазинът е с утвърдена репутация и разполага с перфектна локация в идеалния център на Дупница, удобна комуникация с главен път Е-79 и магистрала “Струма”, приятен интериор и перфектни условия за търговците и техните клиенти.

За контакти тел. 0898 783013 – Цветанка Вуковска /Управител/

Повече за нас: http://gum-dp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}