Dupnicanews.EU

Информационният портал

Китанова засекрети одитния доклад за Счетоводната къща

С таен доклад за финансовото състояние и дейността на Общинската счетоводна къща разполага община Дупница. За изготвянето му съобщи чрез общинския пресцентър зам-кметът Олга Китанова. Одитът на общинското дружество е продължил около месец и бе извършен заради сигнали за злоупотреби и конфликт на интереси на доскорошния управител Иванка Терзийска. Нейното отстраняване от длъжност поиска кметът Методи Чимев, но местният парламент го отложи, за да изясни причините. Междувременно, Терзийска подаде оставка, а на мястото й единодушно, без никакви мотиви и дебати, съветниците назначиха Елисавета Симеонова. “Одитният доклад и цялата преписка ще бъдат предоставени на комисиите в Общинския съвет, които ще вземат решение как да се процедира”, казва чрез прессъобщение зам.-кметът Китанова, без да аргументира засекретяването на резултатите от проверката в Счетоводната къща.

 

Dupnicanews.EU

Share

Коментари

+2 mitnichar 2017-06-16 20:44 #4
Знаеме, бе, знаеме.... колко се лаят, толко са си измешали капите! "лева ръка, десен джоб". Толкова и одит са направили... .
Чакам да прочета, сезирали ли са прокуратурата.
Цитат
+3 Смех 2017-06-15 20:50 #3
Кофти. Много кофти. Ванчето държи в ръцете си няколко от съветниците, които сега ще трябва да се поизпотят сериозно за да не отиде на прокурор,за където е най малко.Тази кифла от София го знае отлично и сега нарочно ги изработи. Коцка а сега? Видовден е
Цитат
+5 Каквото повикало 2017-06-15 18:16 #2
Бъдете сигурни, че Господари на ефира с интерес наблюдават цирка, разигран от Иванка Терзийска, с подкрепата на Бос Ени Лефтеров. Клоуни, знайте, че Бог не партнира на дяволи, затова разобличи Терзийска точно на Видов ден!
Уверявам ви, че за вас дойде Видов ден!!!
Цитат
+2 куцо пиле 2017-06-15 14:54 #1
от къдя на къдя ма ?
Цитат

Добавете коментар


Код за сигурност Опресняване

Обява

Продава камина с водна риза, водна помпа и юпиес. Цена по споразумение.

Дупница, тел. 0884976837