Dupnicanews.EU

Информационният портал

България на гражданите” с кампания за общинската болница

Дарителска кампания в помощ на общинската болница инициира Движение „България на гражданите” в Дупница. Благотворителната акция цели събиране на средства за закупуване на апарат за хемодиализа, спално бельо и дюшеци за детско отделение. „Тежкото състояние на общинската болница е факт от години. Факт е и липсата на подкрепа от страна на местната власт и държавата”, каза зам.-председателят на общинската организация Бойко Соколов. От „България на гражданите” призоваха дупничани да бъдат съпричастни и да се включат в кампанията, за да докажат, че са общност и че могат да решават част от проблемите заедно. Дарителски урни ще бъдат разположени от днес в централни хранителни магазини и кафенета в града, както и на регистратурата на болницата. Очаква се отговор от местната управа за поставяне на кутия за дарения и в сградата на община Дупница. Кампанията ще продължи до Нова година.

Dupnicanews.EU

Share

Коментари

+4 Aleks 2013-11-09 10:48 #16
Уважаеми организатори, адмирации за начинанието. Не търсете никакъв отговор и подкрепа от общината.Това,че все още нямате определено място за поставяне на кутия е типичен пример за тяхното бездействие.А и както е тръгнало с тези ограждения в общината скоро хората няма да могат да влязат....Предлагам Ви да потърсите съдействие от банките, там да има места, където желаещите да пуснат своята лепта. А също и отправям призив към всеки общински съветник да се откаже поне от една заплата в полза здравето на нашите деца. Успех!!! :-) :-) :-)
Цитат
0 чесънче 2013-11-09 03:13 #15
Цитира 11:
И Кунева и Блока на Кацов сте смешници :lol: Вергил поне купува някой друг глас да вкара 2-3 съветника а хората на тая с кривата уста сте жалки и нямате и 1 съветник даже! Кой ви познава вас в Дупница? Някакви анонимници жадни за власт и къде ви е Реформаторския блок тука а??? :lol: :lol: :lol:

“вергил поне купува гласове”, викаш и това те изпълва с уважение, забелязвам аз :) абе, тъпак, щом пазара на гласове ти е стойност, какво от позицията ти си струва, да те попитам само.
Цитат
+4 ??? 2013-11-09 00:13 #14
"Oчаква се отговор от местната управа за поставяне на кутии в сградата на общината."
Докога да дадат отговор....? Вместо да се грижат за болницата,те дори не искат и да се включат в кампанията.Ако не ги е срам,да си траят още.Добре че тоя град не чака на местната управа,а се оправя сам.
Успех и да знаете,че много хора ви подкрепят.
Цитат
+3 ? 2013-11-08 23:57 #13
Не разбрах къде са кутийте,освен в болницата? Пишете в кои магазини. Давайте да съберем каквото можем.За наште деца е.
Цитат
0 bg 2013-11-08 23:53 #12
Ne barkajte horata na Kuneva s toq sme6en desen blok v Dupniza.V gra6ka ste.Tova sa novi i svesni hora.Evala za tova,koeto sa izmislili!
Da vidime sega koi kolko dava?
Цитат
+2 1245 2013-11-08 23:45 #11
и аз мисля,че се прави добро дело.Да се засрами общината,че се налага хората да заделят от залъка си,за да имат завивки болните деца.
Цитат

Добавете коментар


Код за сигурност Опресняване