Dupnicanews.EU

Информационният портал

Конъна и Оков отрекоха участие в организирана престъпна група

Красимир Оков и Георги Градевски – Конъна отрекоха да са били част от организирана престъпна група, на поредното заседание срещу братя Галеви в Кюстендилския окръжен съд. Двамата подсъдими дадоха обяснения пред съда, а Пламен Галев и Ангел Христов отказаха предоставената им възможност. Георги Градевски отрече да е нанесъл побой върху сина на журналистката Лидия Павлова, която е граждански ищец по делото, преди две години в клуб “Фейсис”. Красимир Оков бе категоричен, че не е упражнявал натиск върху Павлова да оттегли жалбата си по случая. В залата бе изслушано и специално разузнавателно средство, съдържащо запис на разговор между двамата, веднага след инцидента. Председателят на съда Мирослав Начев днес разпита и двама свидетели на защитата. Костадин Харизов разказа, че в периода 1997-1999 е работил заедно с друг от обвиняемите – Апостол Чакалов – Тоци, в с. Садово. Той е бил заедно с него и по време на пътно-транспортно произшествие. Д-р Борислава Десева, която работи в Александровска болница пък потвърди, че Тоци е бил на лечение в болницата за месец и половина. Чакалов имал множество травми, вследствие катастрофата, а състоянието му било критично. Защитата на подсъдимия поиска да бъде изготвена съдебно-медицинска експертиза, която да удостовери неговия здравен статус в момента, но съдът отхвърли искането. Следващото, 16-то заседание по делото за организирана престъпна група, е насрочено за 19 октомври. Съдът определи и 1 ноември за резервна дата.

Изабелла Соколова


 

 

 

Share

Коментари

+3 ИЛКА 2015-10-16 17:56 #2
КОНЪНА Е НАЙ ГОЛЯМАТА УТРЕПКА ,КОЯТО НЕ Е ИЗКАРАЛА САМА ЕДИН ЛЕВ В ЖИВОТА СИ ,ЗЕТ НА ПЛАМЕН ГАЛЕВ ЛЕЖЛЯК И НАХАЛЕН ТИП .АРОГАНТЕН И БЕЗ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ.НИКОГА НЯМА И ДА ГО НАПЛЮЯ ТОЯ АВАНТАДЖИЯ
Цитат
-7 neti 2011-08-04 13:14 #1
http://www.procheti.com - Реферати, Административни документи
Цитат

Добавете коментар


Код за сигурност Опресняване

ГУМ -Дупница с атрактивни оферти към търговците

ГУМ – Дупница отдава търговски площи за щандове и самостоятелни магазини на обща площ от 4 300 кв.м. Приканваме търговците, които имат амбиция за разширяване на бизнеса или налагане на нов пазар, да насочат интереса си към втория етаж на търговския център, където разполагаме със свободни площи. Предлагаме преференциални цени при наемане на пространство над 250 кв.м., като е възможно обособяване на търговската площ по индивидуален проект на наемателя. В цената на наема е включено и оборудването на щандовете. Магазинът е с утвърдена репутация и разполага с перфектна локация в идеалния център на Дупница, удобна комуникация с главен път Е-79 и магистрала “Струма”, приятен интериор и перфектни условия за търговците и техните клиенти.

За контакти тел. 0898 783013 – Цветанка Вуковска /Управител/

Повече за нас: http://gum-dp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}