Dupnicanews.EU

Информационният портал

Изберете препарати, козметика и химическо чистене в ГУМ

Средата на септември е оптималното време за есенно обновяване на дома. Традиционното есенно почистване може да е приятно и лесно, ако се доверите на магазина за препарати в подлеза на ГУМ – Дупница. Освен, че е известен с най-атрактивните цени в района, обектът предлага маркови перилни препарати - течни и на прах, на конкуретни цени и в различни разфасовки. Щандовете изобилстват и от почистващи продукти – за баня и тоалетна, за домакински съдове, за подови повърхности, таблетки и гелове за съдомиялни машини, препарати за общо почистване, омекотители, ароматизатори и ароматни свещи – за дома, офиса или колата. Осигурен е и добър избор на хигиенни и санитарни стоки.

В магазина за козметика и парфюмерия в сутерена ще откриете както своя аромат, така и търсения стилен подарък. Предлагат се маркови дамски и мъжки парфюми, парфюмни и тоалетни води, аромати за дома, тестери, део продукти. Ще намерите и масова парфюмерия на достъпни цени, но с гарантирано качество. Тук ще ви консултират и за оптималните за вас козметични продукти – български и чужди марки, осигуряващи перфектната грижа за лицето и тялото, ръцете и краката, очи, устни, вежди, лосиони, покрития и тен и богат асортимент от аксесоари за грим и маникюр, шампоани, балсами и бои за коса. Не липсват и продуктите за аnti-age козметика и слънцезащита, както и тези за грижа за мъжката кожа.

За да изглеждат любимите ви дрехи винаги като нови, можете да се доверите на професионалистите в ателието за химическо чистене в подлеза на ГУМ. Те ще ви предложат оптималния начин за поддръжката им - пране, гладене, импрегниране, както и почистване на материи, които не подлежат на водна обработка като официални костюми, вратовръзки, завеси, вълнени, копринени и кожени облекла, боядисване на дрехи, включително и на лицеви кожи във всички цветове с екологично чисти бои. Заявките ви ще бъдат изпълнени в кратки срокове и на достъпни цени.

 

 

 

 


 

Share