Dupnicanews.EU

Информационният портал

Най-богатият избор на спално бельо и килими – в ГУМ Дупница

Най-богатият избор на домашен текстил за вашия дом или хотел ще намерите на специализирания щанд на първия етаж в ГУМ – Дупница. Предлага се изобилие от спално бельо, олекотени спални комплекти, завивки, одеяла, килими, пътеки, декоративни възглавници, покривки, хавлиени изделия, аксесоари и др., с отлично качество и на достъпни цени. Тук можете да изберете чаршафи, комплекти, кувертюри, шалтета, завивки, възглавници и др. За вашата спалня.

Предложениеята за кухнята и дневната включват килими, пътеки, декоративни възглавници, пердета, подложки за хранене, а за банята – хавлиени кърпи, плажни кърпи, халати, стелки.Предлагат се и бебешки спални комплекти, одеяла, непромокаеми стелки и други аксесоари за бебета, както и детско спално бельо, детски шалтета, олекотени комплекти и фотьойли за децата. Ще намерите още панери и кошове, рамки за снимки, декоративни цветя, чехли и картини на промоционални цени.

И най-капризните клиенти разчитат на специализираните щандове за килими в подлеза на ГУМ - Дупница, за да осигурят уюта и комфорта в дома или работното помещение. Там ще намерите стотици модели с различен дизайн – класически, модерни или луксозни, за офиса или дома, за обществени помещения, детски, релефни, летни или зимни. На ваше разположение е най-богатата колекция от шаги – известни като рошави килими, в богата палитра от цветове, размери и десени. Щандовете са известни с най-добрите цени в Югозапада.


 

 

 

 

 

 


 

Share