Dupnicanews.EU

Информационният портал

Обновете пролетно дома си с килими и спално бельо от ГУМ

Наближава пролетта, а какъв по-добър начин да внесете нова енергия и настроение в дома или офиса от обновяването на интериора в дома или офиса? Не само дупничани, но и жителите на целия Югозапад знаят, че царството на спалното беьо и на килимите е в ГУМ – Дупница. Най-голямото изобилие от модели предлагат специализираните щандове на първия етаж и в подлеза на търговския център. Тук ще намерите богата гама домашен текстил за вашия дом или хотел - спално бельо, олекотени спални комплекти, завивки, одеяла, килими, пътеки, декоративни възглавници, покривки, хавлиени изделия, аксесоари и др., при това с отлично качество и на достъпни цени.

За създаване на неповторимите си колекции от спално бельо, олекотени завивки, кувертюри, шалтета, комплекти за мека мебел фирмата-производител използва тъкани от най-висок клас, отговарящи на всички изисквания и се съобразява с последните дизайнерски тенденции. Спалното бельо е от най-качествени материи- луксозен или памучен сатен, органичен памук, органичен памук, бархетин, с микрофибърен ефект и др. Предлагат се и покривки за маси, декоративни възглавници, кухненски кърпи и престилки. Ще освежите банята си с хавлиени, плажни кърпи, халати, стелки за баня, чехли, а целият ви дом, офис или хотел ще бъде стилен и красив с различните аксесоари – декоративни цветя и кафези, кошове и панери за пране, рамки за снимки, декоративни цветя и картини.

И най-капризните клиенти разчитат на специализираните щандове за килими в подлеза на ГУМ - Дупница, за да осигурят уюта и комфорта в дома или работното помещение. Там ще намерите най-големия избор на килими – стотици модели с различен дизайн – класически, модерни или луксозни, за офиса или дома, за обществени помещения, детски, релефни, летни или зимни. На ваше разположение е най-богатата колекция от шаги – известни като рошави килими, в богата палитра от цветове, размери и десени.

 

 

 

 


 

Share