Dupnicanews.EU

Информационният портал

Готови за училище с тийн модата от ГУМ – Дупница

Тийнейджърите ще влязат отново в класните стаи със самочувствие и много настроение, ако изберат есенните си тоалети от ГУМ-Дупница. Доверявайки се на усета и опита на местните търговци, те ще посрещнат новата учебна година с дрехите от най-новите сезонни модни колекции.

Щандовете на първия етаж в търговския център предлагат изобилие от спортни комплекти, изработени от естествени материи, в различни десени, подходящи както за училище, така и за свободното време на младите хора. Тук ще намерят суитчъри, памучни блузи, спортни панталони, дънки, якета и всичко, което ще направи визията им перфектна и запомняща се. Предложенията за момичетата и момчетата включват и официални рокли, поли, панталони, ризи и аксесоари, с които ще се чувстват стилни и красиви на очакващите ги празници. Специално за учениците, търговците предлагат атрактивни намаления и отстъпки. Дрехите са на доказани български и турски марки, с гарантирано качество и достъпни цени.

На специализираните щандове ще намерите и раници, изработени от качествени непромокаеми материали, с удобни отделения и в пълна палитра от цветове и десени, както за големите ученици, така и за първокласниците, които са най-нетърпеливи да влязат в училище. Персоналът на ГУМ – Дупница ви честити 15 септември и желае здрава и успешна нова учебна година!

 

 

 

 

 


 

Share